Air France-KLM

Beleggers die op zoek zijn naar een aandelen met stijgingspotentieel doen er verstandig aan om geen tijd te verspillen (zie vorige publicatie ‘grafiek van de dag’) aan beleggingswaarden die dalen, maar juist te concentreren op waarden die stijgen of op de startbaan klaar staan om een vlucht naar boven in te zetten. In de wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ treft u een simpele momentumtechniek aan op basis waarvan de keuze geschikt of ongeschikt snel gemaakt is.

Het aandeel Air France-KLM staat in de startblokken voor een nieuwe stijgingsfase. Voor de aanhangers van de klassieke technische analyse is het omgekeerde hoofdschouderpatroon in de koersgrafiek interessant.

 

 

 

 

 

Het bodempatroon is nog niet helemaal voltooid, maar degenen die straks mee willen in de vlucht omhoog, kunnen nu beter inchecken.

 

 

 

 

 

Het technisch instrumentarium voor aan- en verkoopsignalen maakt de belegger op weekbasis attent op de opwaartse kansen.

Wilt u weten of er nog meer Nederlandse aandelen als technisch favoriet kunnen worden aangemerkt?

Meldt u zich dan aan voor het gratis webinar op woensdagavond 7 januari a.s. om 20:00 uur.

Aanmelden: https://attendee.gotowebinar.com/register/5719986406281310209