Beurstips 2015

Op maandag 29 december a.s. krijgt u mijn favoriete beurstip voor 2015 te lezen in mijn column ‘langs de lijn’ in Het Financieele Dagblad. De beurstip zal u niet verbazen indien u bekend bent met de beleggingsfilosofie de richting van de trends altijd te respecteren. Als de betekenis hiervan goed tot u doordringt, dan weet u dat u geen tijd hoeft te verspillen aan beleggingswaarden/instrumenten die waarde vernietigen.

In 2015 gaat LOEF Technische Analyse door met een mechanische aanpak om de richting van de trends in beurskoersen zonder twijfels te benoemen en daarbij aansluitend de juiste keuzes te maken. De mechanische aanpak heeft ook een stuur die bedoeld is om bij te sturen indien de marktomstandigheden veranderen. En u weet….in dit vak is verandering de enige constante!

GRATIS WEBINAR 30 december 2014:

Op dinsdag 30 december a.s. kunt u overigens geheel vrijblijvend een webinar bijwonen met als thema ‘Plan a Trade and Trade a Plan’.

Meldt u zich alvast aan via:  https://attendee.gotowebinar.com/register/1715561759012613890 (en u krijgt gegarandeerd waardevolle tips)

TIJDELIJK AANBOD: LOEF Technician 291214 aanbod

 

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 23 december 2014: LOEFTTT231214