Waste Management tip 2

Bent u op zoek naar winnaars in 2015? Wilt u rendabel beleggen? Maak dan gebruik van technische analyse op een verstandige manier. Gebruik grafieken niet om te voorspellen, want grafieken voorspellen niets. Gebruik grafieken vooral om het onderscheid te herkennen tussen stijgende trends en dalende trends. En als u als stijgende trend heeft ontdekt, beoordeel dan of de trend sterker is dan het marktgemiddelde of het alternatief.

LOEF Technische Analyse signaleerde afgelopen week een positieve trend in het Amerikaanse aandeel ‘WASTE MANAGEMENT’. Dit aandeel negeert de correctiefase in de S&P 500 index en vertoont een proces van hogere bodems en hogere toppen. Dat is bruikbare informatie. WASTE MANAGEMENT toont de neiging een opwaartse versnellingsfase voort te zetten (zie grafiek onder). Voor meer informatie, download het rapport: LOEF Technician 161214

WASTE MANAGEMENT weekgrafiek…een outperformer