De Skycraper indicator

Het Duitse weekblad DER SPIEGEL toonde op de omslag van haar editie op 13 maart 2000 (op de top van de internetzeepbel) een eigentijdse illustratie af van de “TURMBAU ZU BABEL”. Grootheidswaanzin bestond volgens het weekblad al in bijbelse tijden. Pieter Brueghel schilderde in 1563 hoe de hoogmoed er ongeveer uitgezien moet hebben. De ECB-toren in Frankfurt is voltooid en wordt over een week betrokken.

MARKET TIMING VRAAG: Weet u wanneer u moet verkopen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der Spiegel 13 maart 2000

MARKET TIMING VRAAG: Weet u wanneer u moet kopen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIME Magazine 20 oktober 2008

De ‘Skycraper indicator’ wordt besproken in de nieuwe publicatie ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ aangevuld met koersgrafieken en indicatoren die u vertellen hoe het is gesteld met het fundament van het economisch bouwwerk dat ‘eurozone’ heet. De publicatie kunt in het besloten deel (hieronder) lezen (exclusief voor abonnees).

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician