Een noodkreet!

In de afgelopen weken heeft u op deze website kunnen zien hoe LOEF Technische Analyse anticipeert op wat de media naderhand berichten. Yogi Berra zei het al: ‘You can observe a lot just by watching’. Wat evenwel echt alarmerend is, dat zijn de bevindingen van Nobelprijswinnaar Robert Shiller. Hij deed onderzoek naar de beurscrash van 19 oktober 1987 waarna hij wist waar hij voortaan moest kijken voor nieuwe crisissituaties op de beurs.

In de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ wordt ingegaan op de bevindingen van Robert Shiller 27 jaar geleden. Ook treft u in het weekbericht een samenvatting aan van de 27e IFTA-conferentie in Londen, waar meer dan 200 ‘technisch analisten’ uit de hele wereld afgelopen weekend samenkwamen en hun visie gaven of we nu wel of geen (beurs)crash krijgen.

Dat er wel wat aan de hand is, dat moge onderhand wel duidelijk zijn.

Wilt u meer weten?

Neem een proefabonnement of bekijk de flyer die een week geleden in GENT op ‘DE DAG VAN DE TIPS’ werd verspreid voorzien van een aantrekkelijk aanbod: FLYER LOEF DAG VAN DE TIPS

Download weekbericht ‘LOEF Technische Analyse’ 12 oktober 2014: LOEFTTT121014

Download dagpublicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ 13 oktober 2014: LOEF Technician 131014

Voor eerder verschenen publicaties, raadpleeg ‘archief publicaties’.