Een ‘rotzomer’

“To everything there is a season and a time to every purpose under heaven. A time to be born, a time to die, a time to plant, a time to reap, a time to kill, a time to heal, a time to laugh, a time to weep”. Deze aanhef verscheen in mei op deze site om u te attenderen op een bericht dat u dit weekend in De Telegraaf kon lezen: “Wie in mei verkocht deed goede zaken“. De mooie zomer is niet terug te vinden op het Damrak, zo berichtte de krant.

Wilt u in de toekomst wel goede zaken doen, dan kunt u beter kennis nemen van de wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’. De nieuwste editie (17 augustus 2014) is zojuist gepubliceerd in het besloten deel van deze website. U kunt zich aanmelden, maar wees snel en maak gebruik van een tijdelijk aanbod: LOEF Technician AANBOD 150814 (lees ook de reactie van een abonnee hieronder)

“Na het webinar van 5 augustus jl. was ik behoorlijk onder de indruk van jouw presentatie alsmede van alle door jou gepresenteerde sheets. Welk een kennis en welk een werk. Dank daarvoor.”

Download het weekrapport ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ d.d. 17 augustus 2014: LOEFTTT170814