Ander vuurwerk

Zondagavond 6 juli 2014. Op deze website verscheen een publicatie over een juichstemming. Op vrijdag 4 juli jl. bereikte de AEX-index intraday de hoogste stand van het jaar (= 419,94). De aandelenbeleggers bleken uitbundig. De wekelijkse publicatie LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS leverde echter commentaar op de uitbundige krachttermen die de media bezigden om de euforie onder woorden te brengen.

Hieronder ziet u een deel van het commentaar uit het researchrapport van 6 juli 2014:

 

 

 

 

 

Het volledige rapport van 6 juli 2014 kunt u downloaden: LOEFTTT060714

Van ‘uitbundigheid’ en ‘iedereen een winnaar’ is een maand na publicatie geen sprake meer. Dit was voorzien. Het vuurwerk heeft in een maand tijd een heel ander aanzien gekregen. Dromen zijn uit elkaar gespat. In plaats van vuurpijlen worden raketten gelanceerd. Het woord ‘geliefd’ maakt plaats voor ‘gehaat’. De beste week in maanden werd ingewisseld voor de slechtste week in maanden. ‘Voor het eerst boven’ wordt nu ‘voor het eerst onder’ en ‘sterkste stijging’ wordt ingeruild voor ‘sterkste daling’.

Regeren is vooruitzien. Het is mogelijk via een abonnement op de beleggingsresearch van LOEF Technische Analyse.

De kostprijs van een jaarabonnement op de beleggingsresearch van LOEF Technische Analyse bedraagt EUR 377 per jaar. Wat is het u waard om te investeren in een research die u tijdig waarschuwt wanneer er sprake is van een hosanna-stemming of mineurstemming? Mogelijk bespaart u hierdoor zelfs EUR 377 door het nemen van de juiste beleggingsbeslissingen. Het is een persoonlijke afweging om te beoordelen of zo’n wekelijkse publicatie voor u de investering waard is. Mail gerust voor meer informatie: mail@edwardloef.com