Vopak & Imtech & BAM

Goed nieuws! De markt kan wellicht toch verslagen worden door 1) een gedisciplineerde strategie en 2) consistentie in de uitvoering en 3) “high conviction”, aldus een rapport “Use psychology to beat professional stockpickers” (bron: Financiel Times 7 mei 2014). Belangrijk is de selectie. Wat voegt waarde toe en wat niet? Het mijden van ‘bleeders’ draagt bij aan de kansen op een betere performance.

Herinnert u zich de koersdaling van Imtech nog vorig jaar? Zou de geschiedenis een gids voor de toekomst kunnen zijn. Oordeel zelf:

 

 

 

 

 

In dit vak is niets zeker, maar lees a.u.b. het FD-artikel ‘langs de lijn’ 12 december 2013

 

 

 

Zojuist (0807-2014 intraday) voor u bekeken op de website www.iex.nl de YTD-performancecijfers van de AMX-fondsen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het volgen van een gedisciplineerde strategie (weten wanneer ‘buy’, ‘hold’ en ‘sell’-condities gelden) maakt het verschil tussen winstkansen en verliesrisico’s. Consistentie in de uitvoering van de strategie is evenwel alleen mogelijk indien er vertrouwen is in de filosofie van de aanpak. LOEF Technische Analyse hanteert simpele doch effectieve handelsregels om de status van de trends en veranderingen hierin te signaleren en daarbij passende koop-/verkoopsignalen te vinden. U leest hierover in de dagelijkse publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ en wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’.