Kruistocht FA – TA

Een vermogensbeheerder schreef op dinsdag 10 mei jl. “Je kan wel inpakken na dit briljante onderzoek!!!” De Universiteit van Utrecht bracht in een persbericht naar buiten dat aankomende vrijdag een wetenschapper zal promoveren op een proefschrift waarin de tegenstellingen tussen de fundamentele en technische analyse weer eens worden benadrukt. Het lijkt af en toe wel op een kruistocht.

LOEF Technische Analyse feliciteert de promovendus en wenst hem in alle oprechtheid alle goeds toe. Ondertussen rijst de vraag wat u nu in praktijk kan met de voor- en tegenstellingen omtrent de verschillende beleggingsstijlen. Het harmoniemodel spreekt LOEF wel aan. Elke belegger zou exact moeten weten waaraan hij bij het nemen van beleggingsbeslissingen begint en dat is in eerste instantie…bij zichzelf te rade gaan.

Enkele hints kunt u lezen in de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN SPECIAL’ naar aanleiding van alle ophef die er weer is ontstaan. In deze niet-wetenschappelijke publicatie leest u wat LOEF ervan vindt.

DOWNLOAD SPECIAL: LOEF Technician 110614