27 mei 2014 WEBINAR 21:00 – 22:00 uur

Aankomende dinsdagavond 27  mei 2014 organiseert LOEF Technische Analyse een webinar tussen 21:00 en 22:00 uur. Het webinar ‘Charting the future’  gaat in op vraagstukken op het gebied van market timing, trendherkenning en -signalering met als doel verantwoorde beleggingskeuzes te maken. Registratie en deelname is gratis, maar alleen mogelijk na aanmelding (uiterlijk 27 mei 19:00 uur).

 

 

 

Beleggers doen via aan- en verkopen op de beurs een op de toekomst gerichte handeling. Maar de toekomst is onzeker en dat maakt beleggers onzeker. Maar daar kunt u zelf iets aan doen.

Indien u niet weet hoe en waarin te beleggen, dan krijgt u dinsdagavond aanstaande het antwoord op de bovengestelde twee vragen tijdens het webinar ‘Charting the future’. Daarbij is het alvast handig om nu alvast de belangrijkste  drie basisprincipes ter overpeinzing te geven. Deze drie basisprincipes afkomstig uit de beleggingsfilosofie ‘technische analyse’ zijn voldoende om straks uw eigen gids te zijn:

  1. ALLE INFORMATIE ZIT IN DE BEURSKOERS
  2. BEURSKOERSEN BEWEGEN IN TRENDS
  3. – DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH

LOEF Technische Analyse zal op basis van deze drie uitgangspunten de vragen ‘HOE?’ en ‘WAARIN?’ beantwoorden.

AANMELDING VERPLICHT: Meld u zich a.u.b. tijdig aan door een bericht te sturen naar: mail@edwardloef.com (o.v.v. ‘Webinar 24 mei 2014).

U krijgt dan op dinsdagavond 27 mei a.s. vanaf ca. 20:30 uur per email een instructie om deel te kunnen nemen.

Graag tot ziens op het webinar ‘Charting the future