Turn! turn! turn!

“To everything there is a season and a time to every purpose under heaven. A time to be born, a time to die, a time to plant, a time to reap, a time to kill, a time to heal, a time to laugh, a time to weep. To everything, turn, turn, turn, there is a reason, turn, turn, turn…a time to build up, a time to break down” enz. enz. …deze hitsingle van THE BYRDS wordt nog steeds wereldwijd grijs gedraaid. En terecht!

In de afgelopen week kwamen prijs en tijd bij elkaar tijdens een intraday high op $ 59,40 in iShares All Countries World Index Fund. “Alles heeft zijn uur en ieder ding onder de hemel heeft zijn tijd” wist koning Salomo al. De notering op $ 59,40 kan – indien juist beoordeeld – een voorbeeld zijn van ‘Perfect Timing’. Om dat te illustreren koopt u op maandag 19 mei 2014 Het Financieele Dagblad om de column ‘langs de lijn’ te lezen, waarin duidelijk wordt gemaakt dat er bijzondere momenten zijn in de tijd om THE BYRDS weer eens op de draaitafel te leggen en eens goed te luisteren (ook mogelijk natuurlijk via website youtube) naar de boodschap.

Wilt u liever a ‘turn’pager, neem dan kennis van het nieuwe weekrapport dat zojuist is gepubliceerd. Het weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ treft u aan in het besloten deel van deze website voorzien van cruciale informatie die u niet mag ontgaan!

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 18 mei 2014: LOEFTTT180514