Hollandse Aandelenavond 12 mei a.s.

Waar moet u straks naartoe met uw Oranjegevoelens in de lege periode tussen songfestival en WK? IEX geeft u een extra uitlaatklep, want IEX nodigt u van harte uit voor de Hollandse Aandelenavond, komende maandag 12 mei in Amsterdam. Een traditie inmiddels, die IEX nu voor het derde jaar organiseert, samen met RBS. Wat kunt u verwachten op de Hollandse Aandelenavond? Kort samengevat: Hollandse aandelen, Hollandse aandelen en Hollandse aandelen.

En dan niet zomaar Hollandse aandelen, maar de favorieten van vier toonaangevende experts: technisch analisten Edward Loef en Nico Bakker en fundamentele analisten Jos Versteeg en Corné van Zeijl. Zij presenteren ieder hun Top-3 voor de komende tijd, geven een short-tip en beantwoorden vragen en verzoeknummers uit de zaal.

U bent van harte welkom op maandagavond, hoog boven Amsterdam in het hoofdkantoor van RBS, als u zich opgeeft via bijgaande link: http://markets.rbs.nl/NL/Showpage.aspx?pageID=121

Toegang is gratis, maar wees er snel bij, want de capaciteit is beperkt!

Het programma:

  • 19:00-19:30 ontvangst
  • 19:30-19:40 Opening door Erik Mauritz (RBS)
  • 19:40-20:10 De favorieten van Loef en Van Zeijl
  • 20:10-20:30 Pauze
  • 20:30-21:00 De favorieten van Versteeg en Bakker
  • 21:00-21:40 Paneldiscussie onder leiding van Pieter Kort (IEX)
  • 21:40-22:30 Borrel