CHARTBOOK SPECIAL

De Europese DJ Stoxx 600 index beleefde vandaag een uitstekende handelsdag. De trend is opwaarts hetgeen kan worden afgeleid uit de beurskoers die boven een kortetermijn 20-daags gemiddelde noteert en een 20-daags gemiddelde boven een 120-daags gemiddelde. Beide gemiddelden zijn stijgend en een bullish stijgende driehoek tekent zich af. Zal de Europese beursgraadmeter uitbreken of niet? Waar liggen de kansen of bedreigingen?

Europese DJ Stoxx 600 index…op weg naar een uitbraak?

 

 

 

 

In het besloten deel van deze website is zojuist een rapport gepubliceerd met ca. 160 koersgrafieken van individuele aandelen uit het Europese beleggingsuniversum. In een oogopslag ziet u welke aandelen net zoals de Europese beursgraadmeter opwaartse uitbraakkansen naar nieuwe hoogtepunten biedt en welke aandelen een andere route kiezen. Log in en kijk mee. Een goede beeldvorming is het halve werk.

Download CHARTBOOK SPECIAL 29 april 2014: LOEF CHARTBOOK SPECIAL 290414