Stroomlijnen in SAP

Op de website van de zakelijke software-leverancier SAP vertelt de marktleider in bedrijfssoftware, analytics, cloud, mobile en database, hoe SAP bedrijven van ieder formaat behulpzaam is met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Deze boodschap spreekt LOEF Technische Analyse aan, want LOEF heeft een vergelijkbare ambitie: marktleider worden in het stroomlijnen van trends in de financiele markten.

Zonder software en (computer)techniek is het bijna ondoenlijk om een lijn te ontdekken in de koersontwikkelingen op de financiele markten. Gelukkig is een simpele druk op de knop voldoende om snel te achterhalen waar kansen en bedreigingen zich voordoen. Neem nu als voorbeeld het overzicht hieronder:

 

 

 

 

 

Het overzicht is een verkorte versie van de absolute en relatieve koop- en verkoopsignalen op weekbasis (afgezet tegen de Europese DJ Stoxx 600 index). Zo signaleert u o.a. een koopsignaal in het vastgoedaandeel VASTNED RETAIL, waarvan de koers boven een weerstandniveau uitbreekt in een stijgende trend. Het aandeel BELGACOM begint voor het eerst sinds 44 weken aan een fase van underperformance en het aandeel SAP genereert een verkoopsignaal en bevindt zich in een dalende trend. Met behulp van een 20-daags en 120-daags simpel gemiddelde stroomlijnt LOEF Technische Analyse de trends in vier fasen en daarbij aansluitende koop- en verkoopsignalen.

SAP vanaf de jaarwisseling

 

 

 

 

Het ‘sell’-signaal in het aandeel SAP staat niet op zichzelf. Indien u de trends in de 18 Europese hoofdsectoren volgt, krijgt voldoende stroomlijnen in handen om dit technische handelssignaal op de juiste waarde te schatten. Indien u een (proef)abonnement neemt, dan kunt u de zojuist verschenen weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ in het overzicht van de Europese sectoren zien in welk stadium van de trendfasen de Europese technologiesector bevindt. En niet alleen in Europa, maar ook in de Verenigde Staten. Dit is vooral interessant, omdat volgens berichten in de media een gerenommeerde hedgefundmanager (David Einhorn) uitspraken heeft gedaan over zeepbellen in de technologiewaarden.

Het is een kwestie van even registreren en u kunt alle gepubliceerde beleggingsresearch van dit jaar gedurende een week gratis downloaden (als u dat wilt). Wellicht dat u dan nog meer dan anders de technische stroomlijnen van LOEF Technische Analyse zult gaan waarderen en volgen.

Download weekrapport ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ d.d. 27 februari 2014: LOEFTTT270414