Zillow Inc. kan 30% stijgen

In de afgelopen maand vonden in de Amerikaanse Nasdaq-indices stevige winstnemingen plaats in biotechnologie-aandelen en internet/social-media gerelateerde waarden. LOEF Technische Analyse volgt heel veel, maar niet alles en dan kan het gebeuren dat een beleggingsadviseur (dank je Robin) vraagt wat ik vind van het aandeel ZILLOW INC.  (voor meer informatie raadpleeg http://www.bloomberg.com/quote/Z:US )

Het beursgenoteerde bedrijf houdt zich bezig met e-commerce diensten. Dat is zo ongeveer wat LOEF Technische Analyse via bovenvermelde link heeft gelezen. Wat ik vind van ZILLOW is niet relevant. Wel is relevant de methode om aandelen te selecteren op positieve trends en een krachtig momentum. Volgens de legenda van LOEF Technische Analyse voldoet het aandeel Zillow Inc. aan deze criteria. Op basis van klassieke technische analyse wordt een opwaartse koersuitbraak waargenomen, waarbij op basis van trendextrapolatie een koerspotentieel bestaat van ca. 30% in de loop van dit jaar (koersdoel $ 135, zie grafiek). De verhouding tussen winst en verlies moet volgens LOEF Technische Analyse minimaal een ratio vertonen van 3:1 hetgeen inhoudt dat bij een actuele koers van $ 104,84 de stoploss-grens voor een optimistisch scenario intact blijft boven $ 95.

ZILLOW INC.

 

 

 

 

LEGENDA methode LOEF