Tarwe ontkiemt…

In de klassieke technische analyse wordt elke grafiek afzonderlijk bestudeerd en nagelopen op kansen en bedreigingen. De graanboeren lopen ook hun gewassen na en kijken o.a. naar de weeromstandigheden. Wanneer zaaien? Wanneer oogsten? De boeren weten waar ze naar moeten kijken. De chartist weet ook waarop gelet moet worden. Denk hierbij aan het (H)oofd(S)chouderpatroon die vaak aan de basis staat van een belangrijke marktomslag.

Op 24 maart jl. kon u in Het Financieele Dagblad een column lezen over beleggen in granen (zie onder)…

 

 

Wanneer u in de granen wilt oogsten, dan moet u snel zijn want de blauwgekleurde candles in de prijs van tarwe (zie onder) in combinatie met een omgekeerd (H)oofd(S)chouderpatroon kan wel eens een explosieve prijsstijging tot gevolg hebben in de komende maanden (zie ook juni-augustus 2012).

WHEAT vanaf 2012