Tips voor bij de koffie

Eind januari steeg het 20-daags koersgemiddelde van ETFS Coffee boven het 120-daags koersgemiddelde. Als columnist van Het Financieele Dagblad duidt LOEF niet alleen op de vermeende risico’s (zoals gisteren), maar ook op de kansen. De computer is een welkom hulpmiddel om kansen en bedreigingen te filteren op basis van trendvolgende criteria. De ‘golden cross’ in koffie gaf aanleiding voor de column op 17 februari 2014 over de explosieve kansen in ETFS Coffee.

 

 

 

Bron: Het Financieele Dagblad 17 februari 2014

Gele candles – zo weet u van de publicatie gisteren – zijn in de koersgrafieken van LOEF Technische Analyse een uiting van ‘overshooting’. En u weet ‘what goes up, must come down’ (zie bijgewerkte grafiek ETFS Coffee).

ETF Coffee november 2012 t/m 17 maart 2014

 

 

 

 

Weten wanneer de trend begint met stijgen en gewaarschuwd worden als de trend te ver doorschiet, dat is het werkterrein van LOEF Technische Analyse. Voor de consistentie zijn gedragsregels nodig. Dat is vandaag de tip voor bij de koffie.

Om 18:09 uur werd de volgende update gepubliceerd: LOEF Technician 180314 over koffie

EXTRA TIP: Neem contact op voor een (proef)abonnement mail@edwardloef.com en/of raadpleeg de ‘special’ van 18 maart 2014 onder ‘publicaties’.