‘meer en meer’ = more & MOORE

Het technologietijdperk brengt de hebzucht in ons boven…meer en meer nemen computers de beurshandel over. Zelfdenkende en zelfcorrigerende algoritmen zorgen voor een lucratieve business bij market makers. Binnenkort gaat het bedrijf VIRTU FINANCIAL naar de beurs. Naar verluid beschikt deze firma over formules die de grote belofte hoopt te vervullen…instant winst maken!

Hieronder treft u een researchrapport aan van LOEF DE TECHNICIAN, waarvan de research uw beleggingsbrein prikkelt omtrent wat ons in de komende jaren te wachten staat….voorzien van enkele gedachtenspinsels.

DOWNLOAD-link: LOEF Technician 180314 special

Mocht u straks de researchspecial hebben gelezen en de woorden van Miles Davis en de wet van Moore overpeinst, luistert u dan ook eens naar de muziek en tekst van ‘TAMMIE LEE’ met het nummer ‘SKY HIGH’ uit 1984.

Tammie Lee & Final Selection Orchestra: ‘SKY HIGH’:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=q01CTtZimmw

Lyrics Tammie Lee – Sky High…..