9 maart 2009 versus 9 maart 2014

Vijf jaar geleden – op 9 maart 2009 – werd op basis van de Fibonacci-getallenreeks de bodem in de AEX-index voorspeld. Het ritme van stijgingen en dalingen vertoonde ratio’s die op een trenddraai wezen. Het hele universum zoals wij dat kennen bestaat uit gulden snede verhoudingen en Fibonacci-spiralen. Bijgaande foto toont hoe dit fenomeen zich in de ruimte afspeelt. Het is een driedimensionaal gebeuren.

In de Nederlandse AEX-index zien we in termijn van prijs en tijd wederom de Fibonacci-getallenreeks en zgn. gouden rechthoek opdoemen. Prijs en tijd vertonen gelijkenis op basis van het gulden snede concept. Om dit te zien dient u even in te loggen. Registratie is gratis. U ziet dan ook het belang van andere invalshoeken als u de beurs wil verslaan. In Het Financieele Dagblad leest u vandaag in de column ‘langs de lijn’ een concept. In het besloten deel van de website ziet u de uitwerking. Zonder visie 77% kans op een goed beleggingsresultaat is een ratio van 3:1 hetgeen een minimum vereiste is om enig kans van slagen te hebben om met ‘market timing’ op de beurs te overleven.

Download weekrapport LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS 9 maart 2014: LOEFTTT090314