ArcelorMittal…Long of Short?

Er zijn belangrijke dingen in ons leven en beheersbare dingen. Combineer deze dingen en u weet waar u op moet focussen. Stel u bent belegger en heeft een positie in het aandeel ArcelorMittal of overweegt in dit aandeel een positie te nemen. Wat zijn dan uw argumenten? Maar stroken deze argumenten ook met ‘Mr. Market’ (lees: de beurskoers). Daar heeft u waarschijnlijk geen grip op. Moet u overigens wel ‘long’ gepositioneerd zijn? Het antwoord hangt af van de criteria om op de beurs trends en trendomslagen te herkennen en ernaar te handelen.

Bekijk de eerste vijf namen uit het AEX-universum (zie onder) in het trendoverzicht van de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ en u krijgt op een dienbladĀ gepresenteerd wat LOEF Technische Analyse signaleert op basis van vooraf bedachte criteria voor deĀ ‘timing, trends & tactics’. Ter verduidelijking kunt u bijgaande link raadplegen voor een videoverslag.

Videoverslag ArcelorMittal: https://attendee.gotowebinar.com/recording/1493580250595482113

 

 

 

ArcelorMittal vanaf 2013

 

 

 

 

Een jaarabonnement op LOEF Technische Analyse kost EUR 377 per jaar. Voor ruim 1 euro per dag weten waar u naar moet kijken kan u zomaar EUR 377 schelen. Heeft u interesse of wilt u webinars bijwonen? Stuur een bericht naar mail@edwardloef.com of registreer u voor een (proef)abonnement.