Dynamische Asset Allocatie volgens LOEF

De mate waarin u de verschillende beleggingscategorieën spreidt heeft een grote invloed op uw beleggingsresultaat. Verandering in de richting van beurskoersen is een constante factor. Aktieve beleggers overwegen daarom een ‘dynamische asset-allocatie’. Technische analyse op weekbasis helpt u de dagelijkse ruis te onderdrukken en meer oog te krijgen voor de trends in ontwikkeling. Via de wekelijkse publicatie ‘LOEF TIMING TRENDS & TACTICS krijgt u snel inzicht in zowel de richting als de (relatieve) kracht van de trends in en tussen de verschillende beleggingscategorieën, beleggingsthema’s en -stijlen.

U treft trendoverzichten aan van representatief geachte ‘Exchange Traded Funds’ (ETF’s) genoteerd in US dollars en euro’s. In een aantal overzichten ziet u welke ETF’s op basis van relatieve sterkte leiderschap tonen. Hierdoor behoudt u de focus op wat waarde toevoegt en wat niet (meer).

Wat is hiervan het resultaat? Het ligt eraan of u de trend respecteert en welke relatieve keuzes u maakt.