Terugblikken en wat nu?

In de afgelopen maand werd op deze website aandacht besteed aan ‘The Root of all Evil’ (13/1) en ‘Hoort u de bel rinkelen?‘ (14/1). Dat was om u wakker te maken voor een kritische houding ten opzichte van de ‘Jubelende prognoses voor aandelen’ (18/1). Sommigen weten geen onderscheid te maken tussen ‘korte versus langetermijn’ (23/1) of zijn ‘Ziende blind of horende doof’ (26/1). Immers, ‘In greed we trust’ (30/1).

Begrijpt u de auteur/eigenaar van deze website niet verkeerd. LOEF Technische Analyse voorspelt niet, maar illustreert op basis van jarenlange ervaring waar we ons op moeten focussen voordat u het uit de media moet vernemen. Dit vraagt om enige exclusiviteit, want deze wereld draait om copy/paste en elkaar allemaal na-papegaaien. LOEF Technische Analyse heeft zeer beslist niet de wijsheid in pacht, maar absoluut wel de drijfveer om u te attenderen op zaken waar anderen in de waan van de dag aan voorbij gaan.

Voor iets meer dan EUR 1,00 per dag kunt u gedurende het hele jaar kennisnemen van de verschillende invalshoeken om niet van de weg af te geraken of informatie op te halen als u de weg kwijt bent geraakt. Een proefabonnee sloot vandaag een jaarabonnement af met de kennisgeving ‘…omdat ik uw analyses erg verhelderend en duidelijk vind’. Een mooi compliment en vooral ook een aanmoediging om u zo goed mogelijk richting te blijven geven (hoe moeilijk dat ook is).

Wilt u nu ook weten waarom juist nu(!) het onderscheid belangrijk is tussen ‘korte versus langetermijn’? Neem dan ook – geheel vrijblijvend – een (proef)abonnement en blijf kritisch zelf nadenken als u kennis neemt van de dagelijkse publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ in relatie tot wat in de afgelopen weken eerder is gesignaleerd (in o.a. de weekpublicaties ‘LOEF Timing, Trends & Tactics).

Download publicatie LOEF DE TECHNICIAN d.d. 4 februari 2014: LOEF Technician 040214

Download publicatie LOEF DE TECHNICIAN d.d. 3 februari 2014: LOEF Technician 030214