Hoort u de bel rinkelen?

Warren Buffett zei ooit: “It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently”. Loef vindt dit een prachtige en zeer leerzame uitspraak van de enige echte beleggingsgoeroe. Het publiek vraagt van de technisch analist tips. Wat ik moet kopen en wanneer? Zelden wordt de vraag gesteld ‘Wanneer moet ik verkopen?’ Het antwoord op deze vraag en de uitvoering ervan is veruit de belangrijkste. Kunt u het managen?

LOEF Technische Analyse analyseert de beurskoersen op jaarbasis, kwartaalbasis, maandbasis, weekbasis, dagbasis en – voor sommige marktpartijen – ook op uurbasis of korter nog zelfs (als hij daartoe in staat is). Stelt u zich daarom de vraag die ook tijdens het recente seminar aan de orde kwam (zie onder):

 

 

 

 

 

 

 

Enkele recente voorbeelden uit de praktijk kunt u lezen in de nieuwe (dagelijkse) editie van LOEF DE TECHNICIAN (te downloaden via het besloten deel van deze website, zie registratie…neem gerust een proefabonnement). Zelf beheersen is belangrijk. Er gaat namelijk geen bel op het moment dat u het wilt.

 

Download researchrapport LOEF DE TECHNICIAN 14 januari 2014: LOEF Technician 140114