The Root of all Evil

Vorige week maakte het persbureau Thomson Reuters bekend dat in sommige landen in Europa de marketingafdelingen van (effecten)banken massaal tickers kochten en bioscoopzalen afhuurden om gezamenlijk en/of met hun welgestelde klanten naar de film ‘The Wolf of Wall Street’ te gaan kijken. Degenen die al zijn gaan kijken kunnen het woord ‘naaien’ nu onderhand wel dromen. Je moet er maar van houden…van dat genre.

Wie nog meer films over Wall Street wil bekijken, koopt of huurt danwel download de film ‘Boiler Room’. Het taalgebruik is identiek (zie illustratie) met de actuele bioscoophit over Wall Street. Nu alleen nog filosoferen of Wall Street nu – net zoals in januari 2000 bij de premiere van ‘Boiler Room’ – de zeepbel doorgeprikt ziet worden voor de volgende bearmarkt. Immers, de jaren 1929, 1962, 1987, 2000 en ook 2007 hebben veel gemeen met de actualiteit.

 

 

 

 

Het taalgebruik in de films ‘Boiler Room’ en ‘The Wolf of Wall Street’ is weinig subtiel, maar…misschien is de subtiele informatie in het wekelijkse rapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ pas echt ontluisterend! Daarom nodig ik uit om mee te lezen en mee te kijken. De strekking van het researchrapport deze week (beschikbaar in het besloten deel van deze website) gaat mogelijk veel verder dan het oog of oor reikt….een kwestie van even registreren.

Download wekelijks researchrapport ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS 13 januar 2014: LOEFTTT130114

Afgelopen zaterdag heeft het seminar LOEF beursvisie 2014 en selectie van winnaars plaatsgevonden. De reacties zijn tot nu toe positief…(‘complimenten’…was zeer leerrijk…informatief…absoluut voor herhaling vatbaar… een leuke en goede groep bij elkaar…ik het het boek ‘doe niet langer domme dingen met je geld’ meteen besteld…etc. etc.) nodigen uit om dit event in de toekomst te herhalen.

Download slides LOEF Webinar 11 januari 2014: LOEF SEMINAR 11 januari 2014