De wolf op Wall Street is terug…

The point is, ladies and gentleman, that ‘greed’ — for lack of a better word — is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms — greed for life, for money, for love, knowledge — has marked the upward surge of mankind. And greed — you mark my words — will not only save Teldar Paper, but that other malfunctioning corporation called the USA.”

Bovenvermelde uitspraak is afkomstig van Gordon Ghecko in de film ‘Wall Street’ die in 1987 kort na de beurskrach werd uitgebracht. Aanstaande donderdag gaat de film “The Wolf of Wall Street” in de Nederlandse bioscoop in premiere. De film zou spectaculair maar ook omstreden zijn. Naar verluid wordt 506 keer het woord ‘fuck’ gebezigd. Best wel veel voor een film die toch maar liefst 3 uur duurt. Om de gemiddeld 17 seconden dit scheldwoord aanhoren nodigt niet echt uit om te gaan kijken als je kennis wilt nemen van de verloedering op Wall Street.

Dat hoeft overigens ook niet, want in de wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ van 6 januari 2014 leest u de essentie van deze film in relatie tot het actuele beursklimaat en dat zegt wellicht al genoeg. Wie zegt dat de geschiedenis zich niet herhaalt, wordt in deze nieuwe publicatie echt tot nadenken aangespoord. Laat u zichzelf kosteloos inspireren en neem een (proef)abonnement of kopieer onderstaande link naar uw browser om een glimp op te vangen van wat anderen reeds zien:

Webinar 6 januari 2014:  https://attendee.gotowebinar.com/recording/4894539038792909057

Download wekelijks researchrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 6 januari 2014: LOEFTTT060114

Download dagelijks researchrapport ‘LOEF DE TECHNICIAN’ d.d. 6 januari 2014: LOEF Technician 060114