BNR Newsroom Outlook 2014

Op maandag 9 december 2013 kunt u tussen 18:30 en 19:30 uur van verschillende financieel specialisten op BNR Radio (en de herhalingen erna in de avond) kennis nemen uit welke hoek volgend jaar de wind gaat waaien. Waar gaat de AEX volgens de ‘experts’ naar toe in 2014? Welke specifieke aandelen zijn kansrijk en…bij welk aandeel moeten we vraagtekens stellen? Wat is een negatieve beleggingscategorie.

Het debat vindt plaats in Dauphine, Prins Bernardplein 173, 1097 BL  AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanwege de verschillende sprekers kunnen niet alle ‘technische analyses’ wordt uitgelicht. Als u dat wilt horen en zien, dan bent u op 11 januari a.s. van harte welkom op een seminar dat LOEF Technische Analyse organiseert in het midden van Nederland. Stuur een email naar mail@edwardloef.com o.v.v. ‘informatie seminar 2014’.

Over de actualiteiten op de financiele markten valt op dit moment het nodige te zeggen en….te zien. Sommige charts zijn zo interessant, dat ze kunnen worden ingelijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Denk hierbij aan de grafiek hierboven…het toont het resultaat van de wekelijkse  trendoverzichten in 2013…en komt overeen met de performances van bijvoorbeeld BlackRock Global Asset Allocation Fund. LOEF gunt u een kijkje in de keuken. In het besloten deel kunt u het weekrapport van 9 december 2013 (20 pagina’s informatie) downloaden. U zult merken dat er veel te ontdekken valt waar ook u uw voordeel mee kunt doen. Meld u aan voor een proefabonnement en u beschikt binnen enkele minuten over de research. Het is de moeite waard (lees: de testimonials).

Wilt u meer weten over de ervaringen van anderen inzake seminar/webinars van LOEF Technische Analyse? Download: testimonials LOEF

Download weekrapport (20 pagina’s) LOEF Timing, Trends & Tactics 9 december 2013: LOEFTTT091213