Bellen blazen…

Op 25 november 2013 is het feest in Huize Loef. Dan is de jongste dochter jarig en hangen er slingers door het hele huis, is de verjaardagstaart aangevuld met het aantal kaarsen overeenkomstig het aantal verjaringen, wordt er gezongen en blazen de kinderen bellen, terwijl de gelukkige ouders toasten op nog vele jaren geluk en voorspoed. Natuurlijk wordt er door de gasten ook gevraagd wat de beurs gaat doen.

In de afgelopen week was er uitvoerig discussie op allerlei internetfora over een vermeende zeepbel in de aandelenmarkten. Iedereen heeft er wel een mening over, maar het woord ‘Bubble’ werd nog niet eerder zo vaak vermeld als in de afgelopen weken. Als iedereen zich realiseert dat er sprake is van een zeepbel, dan zijn er enerzijds de contrarians die automatisch zeggen dat de beurskoersen nog veel verder kunnen stijgen. Anderzijds is het ook zo dat wanneer iedereen een zeepbel meent te zien, er waarschijnlijk toch wel een kern van waarheid in zit. U kent wellicht de uitspraakt als het kwaakt als een eend, zwemt als een eend en waggelt als een eend, dat is het er ‘eendje’.

In het besloten deel van deze website wordt de anatomie van een ‘pre-bubble’-chart geschetst door een vermaarde professor uit Frankrijk. Beslist de moeite waard om deze te aanschouwen. Als u dan toch de proef op de som neemt door u geheel vrijblijvend aan te melden, dan kunt u gelijk een tweetal rapporten downloaden (LOEF DE TECHNICIAN en LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS). Laat de kinderen buiten onbezorgd rennen en bellen blazen, dan kunt u op uw gemak binnen kennis nemen van andere ‘bubbles’ die vermoedelijk zeer tot de verbeelding van de meerjarige belegger spreken.

Grafiek van Husmann over de anatomie van een pre-bubble periode…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download LOEF DE TECHNICIAN: LOEF Technician 241113

Download LOEF TIMING, TREND & TACTICS: LOEFTTT241113