Expertise & Analyse

Hoe ziet een normale handelsdag eruit voor een chartist? Vroeger had hij speciaal ruitjespapier om de koersdata afkomstig van de ‘tapes’ grafisch weer te geven. Erg tijdrovend, maar wel met veel ‘feeling’ voor de koersontwikkeling. ‘s-Avonds het overhemd (onder de inktvlekken) in de was. Je kon beter een abonnement afsluiten bij Hoppenstedt. Maar de tijden zijn gelukkig veranderd.

Met een data-abonnement en met specialistische software kan tegenwoordig iedere belegger zijn eigen ‘expert’ worden. De slimme belegger besteedt geen uren aan het surfen naar allerlei financiele websites, maar hij investeert in de technologie en zorgt dat hij de markt filtert op zijn eigen criteria. Criteria die hij heeft getest en de toets des tijds doorstaan. Met die gegevens gaat hij aan de slag. Uiteraard nadat de data is geordend, zodat snel duidelijk is waar de geldstromen in- of uitvloeien, welke asset classes ‘hot’ zijn en welke ‘not’, om onder aan de trechter datgene waar te nemen wat de moeite waard is om nader te onderzoeken.

Wilt u uw eigen expert worden, mail dan even naar mail@edwardloef.com om de mogelijkheden te bespreken.

Luistert u liever naar de expert, dan is een (proef)abonnement een prima oplossing. Na het inloggen komt u in het besloten deel van deze website. Daar kunt u researchrapporten downloaden en uzelf misschien toch de vraag stellen of u niet liever uw eigen expert wilt zijn. Enfin, de beslissing is aan u. LOEF Technische Analyse helpt u graag verder.

Download rapport LOEF DE TECHNICIAN: technician041113

Download rapport LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS: LOEFTTT041113