Afbeelding verwijderen aub

‘De geschiedenis leert dat dit leeglopen (van zeepbellen) nooit een snel proces is. Meestal volgt er op een eerste klap nog een tweede crash en dan nog een derde’ (citaat van Robert James Shiller, Nobelprijswinnaar voor de economie, in een interview in Het Financieele Dagblad van zaterdag 19 oktober 2013). De meeste beleggers willen dit scenario niet horen of zien (vandaar ‘image removed’).

Een interessante opmerking van Shiller, want op wikipedia staat o.a. de volgende koersgrafiek afgebeeld:

 

 

 

 

 

 

 

De Dow Jones Industrials Average ontwikkelt sinds de milleniumwisseling het volgende koerspatroon:

 

 

 

 

 

De meeste beleggers zijn van huis uit rasoptimisten, hetgeen aanleiding geeft bij sommige marktpartijen om dergelijke publicaties om behoud van relaties vooral niet te vaak te tonen. Eigenlijk liever helemaal niet. Nu betitelt LOEF zichzelf als een ‘non-confirmist’, dus elke lezer weet nu dat er sprake is van een onafhankelijke opinie. Er is sprake van een missie, waarin ‘twijfel’ voortdurend een zoektocht oplevert naar waarheidsvinding. Wat dat precies inhoudt kunt u lezen in het nieuwe wekelijkse rapport, getiteld LOEF TIMING, TRENDS & TACTCIS (te downloaden via het besloten deel van deze website).

Download-link researchrapport LOEF Timing, Trends & Tactics 21 oktober 2013: LOEFTTT211013

Download-link researchrapport LOEF DE TECHNICIAN: technician211013