Het is op…

…de beker is niet halfvol, ook niet halfleeg…maar er zit gewoon niets meer in! Vorige week werd op deze website het onderwerp ‘tipping point’ onder de aandacht gebracht. Warren Edward Buffett, ‘s-werelds beroemdste belegger, zei een dag later: “…Stocks have moved a long way in the past five years…it is hard time finding things to buy“. Een goed verstaander weet genoeg nu. Het is op. Klaar. Finito, Finish, The End, Schluss, Basta!

Meer weten? In de wekelijkse publicatie LOEF Timing, Trends & Tactics kunt u met eigen ogen zien hoe de charts op Wall Street bevestigen wat de heer Buffett beweert. Log nu in om het document te downloaden of neem een proefabonnement om een indruk op te doen wat u vermoedelijk over een tijdje nog helder voor de geest blijft staan.

Download researchpublicatie LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS 22 september 2013: LOEFTTT220913