Bye of Buy Bonds ???

Moeten beleggers nu afscheid nemen van de beleggingscategorie vastrentende waarden (BYE BYE) of juist het tegenovergestelde doen (BUY BUY)? Niets in dit vak gaat in een rechte lijn omhoog of omlaag. Wie de charts bestudeert ontdekt patronen en structuren. En dan kan het gebeuren dat de vrees voor een stijgende kapitaalmarktrente (lees dalende obligatiekoersen) misplaatst kan zijn.

‘Kan zijn…’ het is een woordkeuze om te illustreren dat technische analyse uitgaat van waarschijnlijkheden in plaats van zekerheden. Zeker is dat niets zeker is, maar soms komen verschillende invalshoeken samen tot een eensluidende analyse.

MYSTERY CHART

 

 

 

 

 

De afgebeelde ‘mystery’-chart laat zich makkelijk raden (en achterhalen) voor wie internationaal belangstelling toont voor hetgeen hierboven is vermeld. De grafiek (toegelicht in het besloten deel van deze website) vertoont alle kenmerken van een aanstaande koersstijging. In de eerste plaats is een steunniveau opgezocht welke succesvol lijkt te zijn getest. In de tweede plaats is er vanaf de top een zgn. vijf-structuur zichtbaar. Drie dalende impulsgolven onderbroken door twee oplevingen. Wie goed kijkt ziet dat golf 5 ook weer is opgebouwd uit een vijf-structuur (net zoals golf iii van golf 1). De bodem van golf 1 bevindt zich op 61,8% van de totale beweging van de top naar de recente bodem.

Maar er zijn nog twee aanwijzingen…een visuele en een kwantitatieve…voorbehouden voor de abonnees en…degenen die nu een proefabonnement nemen (= geheel vrijblijvend en kosteloos). Als u dan ziet wat de boodschap van de grafiek is, dan zou u ook een idee kunnen krijgen wat dat betekent voor de overige asset-classes. Een uitgebreid rapport (van 16 pagina’s vol met analyses, grafieken en trendoverzichten kunt u in het besloten deel downloaden.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician