Daytrading technieken

Stel u bent een ‘daytrader’. U handelt in hefboomproducten in de AEX-index en S&P 500 index. Er zijn talloze manieren om van intraday koersbewegingen te profiteren. In het kader van het LYNX masterclass educatieprogramma 2013 toonde LOEF op 10 september tijdens het LYNX-webinar een systematische aanpak op basis van koersdata met een interval van 10 minuten en 30 minuten.

LOEF Technische Analyse is van mening dat ook intraday  beleggers het meeste geld kunnen verdienen aan sterke trendmatige bewegingen (hieronder in groen opwaarts of in het rood neerwaarts).Het signaleren van ‘gaps’ helpt o.a. bij het duiden van koersdoelen, terwijl de DMI(8) helpt bij het signaleren van intraday trends. Hieronder een update van de laatst getoonde slide.

Download presentatie LYNX Masterclass ‘daytrading technieken’ 10 september 2013: LYNX BASIS 100913

AEX 10 minutengrafiek (bijgewerkt t/m 11 september 12:50 uur)

 

 

 

 

 

AEX 30 minutengrafiek (bijgewerkt t/m 11 september 12:50 uur)