Explosieve charts

‘Keep your eye on the ball’ riepen mijn coaches vroeger altijd. Laat u zich niet afleiden door de bedrieglijke rust die de (aandelen)beurzen hoger zetten. De stilte voor de spreekwoordelijke storm heeft een potentieel explosief karakter. Alle ogen zijn gericht op het kruitvat in het Midden-Oosten, maar wat (voor beleggers) nog belangrijker is…niet wat ‘men’ denkt, maar hoe de ‘markt’ handelt (= uitvloeisel van de gedachten).

In Het Financieele Dagblad publiceerde LOEF gisteren een technische analyse omtrent de te verwachten ontwikkelingen in Brent Oil. Conclusie: ‘Brent Oil zal in prijs exploderen naar $ 145’. In het kader van ‘Keep your eye on the ball’ roept LOEF Technische Analyse op de ogen te richten op de charts van Brent Oil:

BRENT OIL april 2011 t/m 17 januari 2012

 

 

 

 

 

BRENT OIL maart 2012 t/m heden

 

 

 

 

 

Uitbraken uit symmetrische driehoeken op tweederde afstand van de basis naar de punt worden in de technische analyse betrouwbaar geacht als het gaat om richting te duiden.

Hoe liep de uitbraak af begin 2012? U ziet het hieronder….

 

 

 

 

 

Vaak…niet altijd…valt de prijs na een opwaartse uitbraak terug om de gebroken trendlijn te gebruiken als springplank voor verdere prijsstijgingen….

Bestudeer in dit verband de koersgrafiek ingezoomd 10 september – 14 januari 2013

 

 

 

 

 

De afloop na de terugtest begin dit jaar bleek een springplank….

 

 

 

 

 

Hoe ziet de actuele situatie (3 september om 10:30 uur)  in Brent Oil eruit?

 

 

 

 

 

Wat is nu de meest waarschijnlijke toekomstige richting voor Brent Oil in de komende dagen/weken/maanden ?

 

 

 

 

 

Een reminder voor de scepticus…

 

 

 

 

 

Tot slot treft u – in het kader van de getoonde explosieve koerspatronen – in het besloten deel van deze website nog een andere koersgrafiek aan die betrekking heeft op prijsbewegingen die iets te maken hebben met de actuele situatie in het Midden-Oosten. De reden…om u bondgenoot te maken van de technische analyse strekt verdere bewijsvoering tot overtuiging.

Overtuig uzelf en zie in de grafiek de significante aanwijzingen die alle ogen kunnen zien en alle vingers kunnen aanwijzen. Brand uzelf niet aan fantasie, maar focus op de feiten. Neem een proefabonnement…en bewijs uzelf een dienst om vooraf trends in een vroegtijdig stadium te herkennen.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician