The shadows high on the darker side…

De Amerikaanse president bereidt acties tegen Syrie voor. De consensus in het westen veronderstelt een soort mini ‘blitz’-krieg door president Obama van de V.S., maar geen langdurig verblijf in het wespennest dat het Midden-Oosten is. LOEF Technische Analyse durft niet te speculeren op wat voor maatregelen of gevolgen dan ook, maar ziet wel dat ‘the heat on the streets’ (in Syrie) makkelijk aanleiding geven om ‘caught up in the action’ te geraken.

ETFS Heating Oil breekt uit een symmetrische driehoek

 

 

 

 

 

Uitbraken uit symmetrische driehoeken, zoals hierboven getoond, zijn ‘volgens het boekje’ indien richting wordt gekozen tussen 50% en 75% van de afstand van de convergerende trendlijnen. De blauwe candle wijst op een sterk momentum…the heat is on!