Wees ‘selectief actief’

George Soros, een zeer succesvolle speculant, adviseert selectief actief te zijn bij aan- en verkoopbeslissingen in effecten. Wie beter wil presteren dan het (markt)gemiddelde zal extra inspanningen moeten doen om toegevoegde waarde te leveren. In de regel lukt dat niet door zonder plan de financiele markten te betreden. De kansen op succes nemen toe als vooraf is nagedacht over diverse scenario’s.

Bij diverse scenario’s kunt u van alles bedenken. Samengevat…zorg ervoor dat u bent voorbereid op het onverwachte. U raakt in zo’n situatie niet verlamd van schrik, maar weet koelbloedig in te grijpen omdat hiervoor al de richtlijnen zijn geformuleerd. U hoeft niet meer na te denken, maar uitsluitend protocollen te volgen. Saai…maar wel effectief.

Hoe effectief? In het besloten deel van deze website kunt u een rapport downloaden over ‘market timing, laag kopen en hoog verkopen’. De volgende stap is kennisnemen van het actuele rapport LOEF DE TECHNICIAN, waarin u in een oogopslag ziet wat koopwaardig is en wat u beter kunt mijden…of juist moet mijden, want alles wat niet bijdraagt aan een positieve performance hindert u bij het realiseren van waardecreatie.

Download rapport: ‘Market Timing, laag kopen en hoog verkopen’ (bron: Theodoor Gilissen Bankiers, april 2006): Researchrapport Market Timing

Download rapport: LOEF DE TECHNICIAN 13 augustus 2013: technician130813