Deal?

LOEF Technische Analyse verzorgt in de dagelijkse publicatie LOEF DE TECHNICIAN trendoverzichten met betrekking tot de AEX-, AMX- en BEL-20 indices en fondsen. Om actieve doe-het-zelf beleggers de helpende hand te reiken wordt met ingang van heden een selectie getoond van waarden die in absolute en relatieve zin de benchmark outperformen. Deze informatie kost EUR 12,10 per maand. DEAL?

In LOEF DE TECHNICIAN publicatie van vandaag wordt iets gezegd over beurskoersen en trends ‘voorspellen’ en ‘beheersen’. Eind vorig jaar en begin dit jaar is hierover al het een en ander gezegd en gepubliceerd (zie onder).

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie treft u aan in bijgaand rapport dat u kunt downloaden: technician040613special

Heeft u interesse in de gemaakte selectie, dan krijgt u nu de kans om kennis te nemen van de actualiteit en goede deal te sluiten: technician090713

Kennisgeving:

Edward Loef heeft bijĀ publicatie van de nieuwsbrief LOEF DE TECHNICIAN d.d. 9 juli 2013 (verzonden om 12:00 uur) nog geen positieĀ in het aandeel dat vandaag in de modelportefeuille (zie besloten deel) wordt opgenomen. Een uur na publicatie kan Edward Loef mogelijk direct/indirect een positie gaan innemen. Raadpleeg a.u.b. de disclaimer(s).

 

Trendstatus Landenindices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Stoxx 600 sectoren

 

 

 

 

 

Trendstatus S&P 500 sectoren

 

 

 

 

Trendstatus DJ Eurostoxx 50

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Dow-30 stocks

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus valutaparen