What’s up Ed?

Nee, de bovengestelde vraag is niet gericht aan Edward Loef, maar aan Ed Carlson, de auteur van een boek over ‘The Art of Technical Analysis‘ zoals deze werd toegepast door George Lindsay. Ed Carlson liet via een populaire financiele website op 1 juli 2013 weten dat er in de Dow Jones Index iets belangrijks aan de hand is in het kader van een 15 jaars cyclus.

Het toeval is – of zien technisch analisten dezelfde patronen? – dat op 20 juni jl. op deze website aandacht werd geschonken aan de inzichten waar George Lindsay eind jaren zestig (wereld)beroemd mee werd in de wereld van de technische analyse (zie onder).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle ogen zijn deze week gericht op de Amerikaanse werkgelegenheids- en werkloosheidscijfers, want die cijfers bepalen in hoge mate het te voeren beleggingsbeleid van de Federal Reserve in een poging om de Amerikaanse economie te sturen. Beurskoersen voorspellen in de regel de economie, dus de focus van LOEF Technische Analyse is gericht op andere aspecten. Aspecten waarvan u alles kunt lezen in het besloten deel van deze website.

DOWNLOAD RAPPORT ‘LOEF DE TECHNICIAN SPECIAL‘: technician020713special

Vergeet niet het rapport LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS d.d. 1 juli te downloaden: LOEFTTT010713