Window dressing

Het is bijna het einde van het tweede kwartaal en daarmee tevens de afsluiting van het eerste halfjaar. Hoe zouden beleggers het vinden om straks de fondsenstaten van de vermogensbeheerders te raadplegen. Er is immers in de loop van dit kwartaal een deuk ontstaan in de goede inspanningen van de fonds- en portefeuillebeheerders. Tijd dus om deze week even het raamwerk na te lopen en de boel op te lappen.

Of deze inspanningen ook aan het einde van 2013 beloond worden, is gelet op de recente turbulentie en verdeeldheid over de (nabije) toekomst een goede vraag. Wie op zoek is naar een antwoord raadpleegt bij voorkeur de koersgrafiek zelf. Hierin zit namelijk alle informatie besloten. Candlesticks geven in dit kader interessante hints. Trendvolgende technieken trouwens ook.

Raadpleeg het besloten deel van de website en ontdek de boodschap in de koersgrafiek van de Dow Jones Composite Index (= 30 Dow Jones Industrials Average aandelen + 20 Dow Jones Transporation Average aandelen + 15 Dow Jones Utilities Average aandelen). Lees daarna de dagelijkse nieuwsbrief LOEF DE TECHNICIAN en u krijgt een idee wat u kunt verwachten.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician