De trampoline

De trampoline is voor kinderen een geweldig vermaak. Hoe dieper de sprong, hoe groter de opwaartse reactie. De jaarwinst van de AEX is door de diepe sprong weggevaagd en de beurzen in China duiken nu in het berenterrein. Wall Street heeft last van de dalende koersen in China. Zie hier een samenvatting van enkele berichten uit de financiele media hedenochtend.

De AEX sloot gisteren op de laagste slotstand van dit jaar (332,25). Hedenochtend opent de AEX hoger…is dit het begin van een grote opwaartse reactie of een sprongetje na diepere niveaus vlak voor een grotere opwaartse reactie?

Weet u hoe het voelt om trampoline te springen op de beurs?

 

 

 

 

Niet iedereen zal zich thans vermaken op de beurs. Het lijkt er steeds sterker op dat de bodem onder de beurskoersen wegvalt. Zelfs daytraders hebben het moeilijk. Desondanks weten abonnees wat zij later deze week en in de komende twee maanden kunnen verwachten. Zij lezen immers LOEF DE TECHNICIAN, het dagelijkse researchrapport waarin ook vandaag weer informatie om u enerzijds te behoeden voor de bedreigingen die op de loer liggen en de kansen die dit schept.

‘We study the past to understand the future’ is een slogan van The International Federation of Technical Analysts. Herkent u de koersontwikkelingen (van twee afzonderlijke perioden) die hieronder zijn afgebeeld?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tip…wees voorbereid op hetgeen ons op de beurs te wachten staat. In LOEF DE TECHNICIAN wordt vandaag bijvoorbeeld gerefereerd aan een technische analyse uitgebracht op 24 mei 2007. ‘In a bull market you don’t need analysts’, want ‘The tide lifts all boats’….maar weet u wanneer u wel gedegen analyses kunt gebruiken?

U kunt zich kostenloos registreren voor een proefperiode van een week om uit te vinden wat ‘gedegen analyses’ inhouden. Download de beschikbaar gestelde researchrapporten en doe uw voordeel ermee. Wilt u praten over vermogensbeheer, dan kan dat ook….immers, springen op de trampoline vergt nu eenmaal andere vaardigheden dan ‘rules of thumb’ om geen buil te vallen.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician