What’s Up, Edward?

De denkrichting van LOEF Technische Analyse voor wat betreft het verwachte toekomstige koersverloop in de aandelenmarkten is gebaseerd op de aanname dat de ‘economische winter’ zal aanhouden tot ca. 2018. De actuele situatie vertoont in het momentum van de Dow Jones Industrial Average genoeg kenmerken om voorbereid te zijn op een herhaling van de periode 1973 t/m 1974. Verwacht daarom tot 2015 een kil beleggingsklimaat.

Wilt u precies weten waarop de visie van LOEF is gebaseerd, download dan het wekelijkse rapport LOEF Timing, Trends & Tactics van 24 juni 2013 in het besloten deel van deze site.

Wie alleen maar blauwe luchten wil zien kan zich focussen op de commodity subsector ‘granen’.

DJ UBS GRAINS INDEX vanaf 2007

 

 

 

 

 

Het is op dit moment met een vergrootglas zoeken naar kansrijke beleggingsmogelijkheden. Wie gelooft in seizoeneffecten ziet in de DJ UBS Grains index in de afgelopen jaren eind juni een explosieve stijging ontstaan. Er zijn verschillende ‘Exchange Traded Funds’ in de granen beschikbaar, waardoor de donkere wolken in de beleggingsmarkten plaats maken voor blauwe luchten en de mogelijkheid om toch rendement te oogsten.

 

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician