Stimulerende gedachten

De belevingswereld en het verwachtingspatroon van de belegger is zeer complex. Recent was slecht economisch nieuws goed nieuws voor de beurs. Argument: de Centrale Bankiers zullen naar verwachting blijven doorgaan met stimuleren. Maar als het dan economisch beter dreigt(!) te worden, dan is de belegger bezorgd over het afbouwen van de steun.

Vandaag vergadert de Europese Centrale Bank over het monetaire beleid, waarna een rentebesluit en persconferentie volgt. Tot die tijd wachten we in spanning. En als we dan weten hoe het zit, dan weten we nog niets, want vervolgens richt de markt zich op de maandelijkse Amerikaanse cijfers over de banengroei (vrijdag a.s.). En zo laten we onze gedachten stimuleren door prikkels die ons alle kanten opsturen.

De Telegraaf schrijft vandaag: ‘Verdeeldheid binnen Fed beangstigt beleggers’. Mocht u nu in totale verwarring geraken, bekijk dan de illustratie die in de werkkamer van LOEF Technische Analyse hangt:

 

 

 

 

 

 

 

 

Het moet een stimulerende gedachte zijn dat er voldoende mogelijkheden zijn om eens met een professionele vermogensbeheerder van gedachten te wisselen. Hoe gaan deze beheerders om met vraagstukken die iedereen bezig houdt? Neem gerust contact op met LOEF Technische Analyse als u nadere informatie of een introductie wenst.

LOEF Technische Analyse stimuleert daarnaast de doe-het-zelf beleggers om toch vooral te focussen op de beurskoers. Immers, de beurskoers reflecteert alle op dat moment beschikbare informatie. Het enige wat resteert is de vraag hoe we met de veranderingen in de beurskoersen omgaan.

Het is een stimulerende gedachte dat u niet alleen staat. In het besloten deel van deze site treft u waardevolle informatie aan op basis waarvan u uw visie kunt toetsen aan de trendoverzichten en mechanische koop-/verkoopsignalen die zijn getest op zin en onzin. Wanneer u nu inlogt kunt u een rapport downloaden, waarin u op het spoor gezet wordt van wat u kunt verwachten (nu de verdeeldheid groter wordt).

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician