Achilleshiel Europa

Voor u gelezen: ‘De binnenlandse vraag in het eurogebied is nu in reeele termen lager dan op het dieptepunt van de wereldwijde crisis in 2009. De wereldeconomie kan alleen herstellen als Europa meer doet om de voortdurende crisis onder de knie te krijgen’ (citaat Amerikaanse staatssecretaris van financien Lael Brainard in Het Financieele Dagblad 17 mei 2013).

Wekelijks publiceert LOEF Technische Analyse de trendoverzichten van Exchange Traded Funds (ETF’s) luidende in zowel euro’s als in US dollars op het gebied van beleggingscategorieen, regio’s, sectoren, grondstoffen en obligaties. U weet dat de mate van spreiding over de verschillende asset classes van groot belang is voor het eindresultaat van uw beleggingsbeslissingen. U ontkomt er dus niet aan om zicht te krijgen op de voortdurende veranderingen in de trendmatige bewegingen om zo de kansen en de bedreigingen in kaart te brengen.

Een voorbeeld:

Lyxor ETF Greece vanaf 2007

 

 

 

 

Griekenland lijkt weer overeind te krabbelen. De vraag is of het omgekeerde (H)oofd(S)chouderpatroon een voorbode is voor een sterker Europa of niet. In het besloten deel kunt u de wekelijkse update van LOEF Timing, Trends & Tactics downloaden.

Download rapport LOEF Timing, Trends & Tactics: LOEFTTT200513

Trendstatus AEX

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus AMX

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus BEL-20

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Eurostoxx 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Dow-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Landenindices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Stoxx 600 sectoren (Europa)

 

 

 

 

 

 

Trendstatus S&P 500 sectoren (VS)

 

 

 

 

Trendstatus Grondstoffenfutures

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Valutaparen

 

 

 

 

 

 

 

 

EINDE BERICHT