Nikkei test weerstandlijn

De Japanse Nikkei-225 index heeft vanaf de top eind 1989 op een indexstand van 38957 een proces van lagere toppen en lagere bodems laten zien. Als gevolg van een zeer offensief monetair stimuleringsbeleid door de Japanse Centrale Bank heeft de Nikkei-225 afgelopen maanden vleugels gekregen tot zelfs iets boven de 14.000-puntengrens. Hier ligt de belangrijkste dalende weerstandlijn.

De langetermijn dalende trend is intact, totdat het tegendeel blijkt. We zullen ongeveer een maandje of twee geduld moeten hebben om te kunnen beoordelen of de weerstandlijn inderdaad haar rol van terugkerende aanbod vervult.

 

 

 

 

 

De update wordt in de loop van de ochtend afgemaakt.

Trendstatus AEX

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus AMX

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus BEL-20

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Eurostoxx 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DOW-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Landenindices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Europese DJ Stoxx 600 sectoren

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Amerikaanse S&P 500 sectoren

 

 

 

Trendstatus Grondstoffenfutures

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Valutaparen (niet beschikbaar, data-error, excuses)