Nikkei test weerstandlijn

De Japanse Nikkei-225 index heeft vanaf de top eind 1989 op een indexstand van 38957 een proces van lagere toppen en lagere bodems laten zien. Als gevolg van een zeer offensief monetair stimuleringsbeleid door de Japanse Centrale Bank heeft de Nikkei-225 afgelopen maanden vleugels gekregen tot zelfs iets boven de 14.000-puntengrens. Hier ligt de belangrijkste dalende weerstandlijn.

De langetermijn dalende trend is intact, totdat het tegendeel blijkt. We zullen ongeveer een maandje of twee geduld moeten hebben om te kunnen beoordelen of de weerstandlijn inderdaad haar rol van terugkerende aanbod vervult.

 

 

 

 

 

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician