Bullish op Bunds

Wie is er bang voor de bunds? Het termijncontract op de 10-jarige fictieve 6% Duitse staatslening stijgt in waarde.  Duits schuldpapier wordt dus duurder. Het hoogste koersniveau in het Duitse continous rentecontract werd gezet op 31 mei 2012 bij een intraday high op 146,89 en een slotkoers op 146,34. De bund future lijkt van plan om een nieuw recordniveau te gaan vestigen en opwaarts te versnellen! Bestudeer de charts…

Bund op kwartaalbasis vanaf 1991

 

 

 

 

BUND op maandbasis…uitbraak leunt op weerstandlijn(en)

 

 

 

 

Bund op weekbasis…een stijgende driehoek tekent zich af

 

 

 

 

Bund op dagbasis…oude toppen worden nieuwe steun

 

 

 

 

Bund op uurbasis…weer hoger

 

 

 

 

Bund op 15 minuten basis…pullback en herstel

 

 

 

 

Deze publicatie is gemaakt op 4 april 2013 tussen 16:30 en 17:30 uur. 

De vraag die nu aan de orde komt in het kader van een discussie over ‘THE GREAT ROTATION’…zal de Duitse Bund future eerdaags uitbreken naar nieuwe ‘all time highs’ of is deze eer voorbehouden aan de DAX-index die recent boven de 8000-puntengrens op 14 maart jl. opeens hoogtevrees kreeg?

LOEF Technische Analyse heeft (in)direct een positie in de Bund future.