Wie is de mol ?

Zo af en toe komen ze in beeld. Mysterieuze figuren. Personen of configuraties waar een zweem van vragen omheen hangt. Pas later wordt duidelijk wie of wat. Zo was het op 23 november vorig jaar dat het hoofdschouderpatroon in het aandeel IMTECH in het vizier kwam  op basis waarvan een koersdaling naar EUR 9,00 werd geanalyseerd. Hetzelfde patroon zien we nu weer. Wie is die mol ?

‘Mystery figure’ actueel versus IMTECH eind november 2012

 

 

 

 

Technisch analisten bestuderen historische koerspatronen om de geschiedenis beter te begrijpen. Het koerspatroon rechts wordt toegelicht in het besloten deel van deze website…en laat u zich niet in de loop van dit jaar in negatieve zin verrassen op een wijze die aandeelhouders IMTECH recent is overkomen

De ‘mystery chart’ is de koersgrafiek op dagbasis van het Amerikaanse aandeel EMC. In de grafiek op weekbasis ziet in het lichtblauwe kader de zojuist publiekelijk getoonde afbeelding, maar het donkerblauwe kader had ook gebruikt kunnen worden als een blauwdruk voor wat verwacht mag worden. Een laatstgenoemde situatie is een koersdaling naar $ 20 het meest waarschijnlijke scenario, maar een technisch herstel naar de rode dalende trendlijn is en blijf nadrukkelijk(!) een mogelijkheid voor wat betreft de korte termijn. Wie enig geduld heeft en weet wat er met het aandeel IMTECH is gebeurd na de breuk van de (gele) neklijn, kan in 2013 een forse daling in het aandeel EMC vermoeden. Of zich nog een herstelmogelijkheid voordoet naar de gele neklijn is/blijft ongewis. De neerwaartse risico’s ogen in de optiek van LOEF Technische Analyse zeer groot, hetgeen ook een aanleiding is om hierop te anticiperen. Het LOEF Technische Analyse Fund heeft thans een baissegerichte derivatenpositie in EMC.

 

 

 

 

Trendstatus AEX

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus AMX

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus BEL-20

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Eurostoxx 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Dow-30

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Landenindices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Europese DJ Stoxx 600 sectoren

 

 

 

 

 

Trendstatus S&P 500 sectoren

 

 

 

Trendstatus Grondstoffenfutures

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Valutaparen

 

 

 

 

 

 

 

EINDE BERICHT