LOEF DE TECHNICIAN

Beleggers die dagelijks interesse hebben in de technische status van (aandelen die deel uit maken van) de AEX-index en AMX-index volgens de methode LOEF en deze informatie graag per email wensen te ontvangen, kunnen dit kenbaar maken door een email te sturen naar mail@edwardloef.com

Met ingang van heden kunt u als jaarabonnee – naast de informatie in het besloten deel van deze website – via een email kennisnemen van de dagelijkse trendanalyses van de AEX en AMX (fondsen) via een nieuwsbrief getiteld ‘LOEF de Technician’. Naast een kort commentaar op de AEX-index (zie onder) wordt dagelijks de AEX-grafiek afgebeeld alsmede twee trendoverzichten met betrekking tot de AEX- en AMX-fondsen. Via de link hieronder kunt u voor uw beeldvorming de gepubliceerde editie van vandaag downloaden.

Download rapport LOEF de Technican: technician070213

De AEX heeft op 4 februari jl. als gevolg van een daling onder een glijdende stop loss grens een ‘stop long’-alert afgegeven. Dit signaal maakt u alert op het risico van een doorzettende zwakte. Het proces van hogere bodems dreigt als gevolg van de daling van de AEX onder de bodem van 15 januari jl. (346,05) af te breken. Zolang de AEX boven het (rode) 120-daags gemiddelde noteert (337,69) blijft de middellange termijn stijgende trend intact. De lichtgroen gekleurde candles zijn dan ook een weergaven van een correctiefase binnen de stijgende hoofdtrend. Doorgaande zwakte zou moeten worden opgevangen rond de 340-puntengrens.

AEX-index vanaf 2012 (met technische alerts)

 

 

 

 

Trendstatus AEX

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus AMX

 

 

 

 

 

 

 

 

ABONNEMENT LOEF DE TECHNICIAN

Een jaarabonnement op het besloten deel van www.edwardloef.com inclusief de wekelijkse nieuwsbrief LOEF Timing, Trends & Tactics en de (nieuwe) dagelijkse nieuwsbrief LOEF DE TECHNICIAN kost ‘normaal’ EUR 377 per jaar. Wilt u geen jaarabonnement, maar alleen de dagelijkse publicatie van LOEF DE TECHNICIAN per email ontvangen, dan wordt deze mogelijkheid een dezer dagen geboden (nadere informatie volgt dit weekend).

Trendstatus BEL-20

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Eurostoxx 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DOW-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus lokale beursindices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendstatus DJ Stoxx 600 sectoren

 

 

 

 

 

 

Trendstatus S&P 500 sectoren

 

 

 

Trendstatus Grondstoffenfutures

 

 

 

 

 

 

Trendstatus Valutaparen

 

 

 

 

 

 

 

EINDE BERICHT