Op koers varen met ETF’s

De grondlegger van de moderne technische analyse, Charles H. Dow, vergelijk de trends in de financiele markten ooit met de eb- en vloedbewegingen aan de kust. Deze hoofdbewegingen zijn het belangrijkst als u de belangrijke trends wilt bespelen. Surfen op de golven en profiteren van de dynamiek tijdens de eb- en vloedbewegingen vraagt om een flexibele houding. Lastig wordt het als de (dagelijkse) rimpelingen moeten worden bespeeld.

Maak het uzelf gemakkelijk en kijk eenmaal per week waar de geldstromen in- en uitvloeien.

 

 

 

Wanneer u kijkt naar de maandelijkse rendementen per beleggingscategorie (zie onder), dan weet u hoe lastig het is om trends tijdig te signaleren en de juiste keuzes te maken. Dat is verleden tijd, wanneer u zich als nieuwe abonnee aanmeldt voor toegang tot het besloten deel van deze website:

 

 

 

 

 

 

Neem de proef op de som en download het PDF-document hieronder.

LOEFTTT070113

LOEF Technische Analyse wenst alle bezoekers en abonnees veel wijsheid en inspiratie toe!