Weekend Update LOEF AEX Modelportefeuille

Afgelopen week is een begin gemaakt met de LOEF AEX Modelportefeuille met als benchmark de AEX-index. Op basis van de richting van de onderliggende trends van de aandelen uit de AEX-index en de relatieve sterkte zal worden getracht om enerzijds een positief beleggingsresultaat te realiseren en anderzijds de AEX te verslaan. Mutaties in de portefeuille worden met ingang van heden per SMS-bericht kenbaar gemaakt vergezeld van een email-bericht (indien u zich hiervoor heeft opgegeven), indien deze overdag gedurende beurstijden plaatsvinden. Dagelijks worden de overzichten in de loop van de avond bijgewerkt met de laatst bekende slotkoersen.

De actuele samenstelling van de LOEF AEX Modelportefeuille ziet er als volgt uit:

 

 

 

 

Performance-chart AEX week 1

 

 

 

 

 

 

Heineken vanaf 2009

 

 

 

 

Reed Elsevier vanaf 2009

 

 

 

 

Philips vanaf 2009

 

 

 

 

Corio vanaf 2009

 

 

 

 

Unibail vanaf 2009