Beste mensen, de beste wensen!

Het beursjaar 2012 zit erop. Afgelopen weekend schreef Het Financieele Dagblad “Wereldwijd onverwacht goed jaar voor aandelen“. Let op de aanduiding ‘onverwacht‘. Het is een woord waar beleggers in 2013 waarschijnljk veel meer dan ‘verwacht’ mee te maken krijgen. Wat dat betreft doen we er verstandig aan om een ‘open mind’ te houden ten aanzien van hetgeen in 2013 op ons pad komt. Wees niet verbaasd, maar wees vooral voorbereid op de enige constante waar wij allen een antwoord op proberen te formuleren en dat is hoe en wanneer wij omgaan met veranderingen in de richting van beurskoersen.

Hieronder volgen enkele tips om het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet te treden:

TIP 1) Denk in scenario’s,

TIP 2) Bedenk een plan waarmee u de verschillende scenario’s het hoofd kunt bieden.

TIP 3) Leer van de fouten die u en anderen maken.

In het nieuwe beursjaar kunt u van LOEF Technische Analyse het volgende verwachten:

NIEUW! met ingang van 1 januari 2013 gaat het LOEF TECHNISCHE ANALYSE FUND van start,

Zie www.loeftafund.nl voor nadere informatie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: DE LOEF AEX MODELPORTEFEUILLE

Voor hen die niet kunnen of willen deelnemen in het LOEF Technische Analyse Fund, wordt de mogelijkheid geboden om een alternatieve technische modelportefeuille te volgen en – indien gewenst – gebruik te maken van een vermogensbeheerder die de mutaties automatisch voor u uitvoert. Waar het LOEF Technische Analyse Fund wereldwijd belegt in alle mogelijke asset classes (via voornamelijk liquide ETF’s), zal de alternatieve technische modelportefeuille uitsluitend beperkt blijven tot aandelen uit de AEX-index (met een startkapitaal van EUR 10.000 ingaande op de eerste handelsdag van 2013). Via het besloten deel van deze website worden mutaties in de portefeuille dagelijks bijgewerkt en abonnees krijgen de mogelijkheid om zich via SMS-berichten te vernemen wanneer er in de modelportefeuille wordt gemuteerd. De toegepaste systematiek van het LOEF Technische Analyse Fund is dezelfde als die voor de AEX Modelportefeuille.

+ Wekelijkse nieuwsbrief: LOEF Timing, Trends & Tactics

Eenmaal per week ontvangen de abonnees per email een overzicht van de status van de trends in de meest representatieve Exchange Traded Funds. Op basis van de richting en de relatieve sterkte wordt wekelijks beoordeeld, welke ETF’s het sterkste (of zwaktste) presteren. Hierdoor hoopt LOEF Technische Analyse u consistent de meest aantrekkelijke trends & charts voor te schotelen.

LOEF Technische Analyse wenst U in alle opzichten een voorspoedig en gezond nieuw(beurs)jaar toe!

De trendoverzichten worden op 1 januari in de avond geplaatst.

FIJNE JAARWISSELING TOEGEWENST,

Edward Loef