Beleggen met LOEF in 2013

In de afgelopen dagen is hard gewerkt om de basis te leggen voor een aantal nieuwe initiatieven op het gebied van de technische analyse. Denk hierbij o.a. aan de oprichting van het LOEF Technische Analyse Fund, een SMS-service ten behoeve van een modelportefeuille bestaande uit aandelen en afgeleide instrumenten uit de AEX-index, vermogensbeheer op basis van technische analyse conform de methode LOEF en een nieuwe wekelijkse nieuwsbrief op het gebied van ‘Exchange Traded Funds’ (ETF’s).

Uiteraard wilt u ook of LOEF Technische Analyse een visie heeft op het nieuwe beursjaar. U hoeft hiervoor slechts een handeling te verrichten en dat is de nieuwsbrief hieronder downloaden. Ik wens u veel inspiratie toe!

DOWNLOAD Nieuwsbrief LOEF Timing, Trends & Tactics 19 december 2012

LOEFTTT191212

In het besloten deel treft u de trendoverzichten van de laatste ontwikkelingen in diverse markten.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician